Val, SEKO Tunnelbanan, omgång 2

Publicerat: mars 14, 2011 i Facklig information, information, Möten, nya klubben
Etiketter:, , ,

Nu är det dags att välja dina representanter i klubbstyrelsen och sektionsstyrelserna samt skyddsombud i andra valomgången.

När: Valets andra valomgång äger rum den tisdagen den 15 mars.

Öppettider i alla vallokaler: 08:00-21:00

Var: Vallokalerna finns i Gullmarsplan (mässen), Fridhemsplan S (mässen), T-centralen N (LKV-mässen) och Liljeholmen (mässen). Det kommer att finnas skyltning.

Du kan rösta i vilken vallokal du vill, bara du har med dig ditt röstkort och id-handling (körkort, pass, tjänstekort eller id-kort).

OBS! Röstkortet måste du ha med dig så att vi vet att du inte redan avlagt din röst. Vi använder samma röstkort som i den första valomgången! Id-handling behövs så valförrättarna ska veta att du är du.

Det är viktigt att så många som möjligt tar sig tid att gå och rösta. Genom att rösta fram bra kandidater ger vi den nya klubben de bästa möjliga förutsättningarna för att göra ett bra jobb.

KOM OCH RÖSTA, KOM OCH PÅVERKA DEN NYA KLUBBEN!

Resultaten från 1:a omgången finns fr.o.m måndagen den 14/3 på arbetsplatserna samt på internet : www.sekotunnelbana.wordpress.com

Eventuell 3:e omgång samt fastställande av samtliga valresultat sker på SEKO Tunnelbanan Klubb 111:s första årsmöte, onsdagen den 23:e mars,      kl. 17.30, ABF-huset, Z-salen.

Valaffisch klubb 111 omgång 2

Lämna en kommentar