KORTA TÅG

Publicerat: november 3, 2010 i arbetsmiljö, Facklig information, information
Etiketter:, , ,

När ni kör korta tåg och inte får med alla trafikanter – anropa TLC .

SL har ingen verklighetsuppfattning och har beställt korta tåg nu på lördag när det är allhelgona och mycket folk ute och åker till begravningsplatser.

Rapportera in när tågen är överfulla eller när ni får lämna folk kvar så att det finns ett underlag. Utan underlag säger både SL och MTR att det inte finns ett problem…

/Klubbstyrelsen

kommentarer
  1. Slipsen skriver:

    TLC 2 uppmanade under lördagseftermiddagen förarna att inte rapportera lämnade trafikanter och överlast. Detta då rapporterna ändå inte skulle vidarebefordras. Så den vägen får vi knappast ett korrekt underlag.

  2. mti skriver:

    På Mörbygrenen var det ståplats hela dan. Kanske inte var så smart att minska kapaciteten till en tredjedel av det normala…

  3. tutf Tub1 skriver:

    TLC 1 Bad förarna, lite uppgivet, att även skriva egna rapporter utöver sina egna om trängsel och kvarlämnade trafikanter. Tre extratåg fanns det som gick mellan HÖT-HÖÄ men vad hjälpte det trafikanterna som skulle västerut. De som kom med fick stå som packade sillar. De som blev kvarlämnade fick vackert vänta på nästa överfulla tåg och förhoppningsvis lyckas knö sig in på det. Återigen bevis på inkompetent planering samt oerhört pinsamt för oss som skall köra i eländet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s