Klubb 119 i media.

Publicerat: oktober 1, 2010 i information, Press
Etiketter:, ,

Medan toppolitiker idag firar tunnelbanans 60-årsdag vittnar personalen om grova missförhållanden. Underbemanning tvingar personalen till övertid och skapar allvarliga säkerhetsbrister. ”Vi lever på hoppet att inget händer”, säger en av bolagets trafikledare.

Läs hela artikeln från SvD

…och här på Dagens Nyheter

…inslag i ABC


Annonser
kommentarer
 1. tutf No:1 skriver:

  Nu trillar polletten ner varför allt fungerar så uselt som det gör. Det blir helt uppenbart då man läser chefernas försvar i tidningarna och på tubnet. De har med detta bevisat att de lever i en helt annan värld än vad personalen gör och att de helt enkelt inte förstår och har förmåga att ta till sig vad som fungerar dåligt.

 2. Tutf skriver:

  Sören Stark: ”Vi tvingar ALDRIG våra förare att jobba övertid.” Intressant uttalande, pinsamt och oärligt. Sprucken avlösning och slut för dagen? Ställ tåget och hänvisa till Sörens uttalande så lovar jag att du får skriva THR och sedan ett alllvarligt samtal med chefen.

 3. Tunneltågförare skriver:

  De som arbetar fridagar bör se inslaget i ABC och lägg märke till MTR:s uttalanden, – en verkligt negativ syn på personalen! MTR har inte en värdig personalpolitik, den som har någon självrespekt arbetar inte extra.
  Beträffande försöket att hindra en journalist i arbetet undrar man över om vi lever på 1800-talet eller i 2000-talet…MTR har enligt uppgift försökt hindra journalisten att ställa frågor till tunnelbaneförarna….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s