TID FÖR ATT HANTERA UNIFORMEN – MTR ”GLÖMT” SÄTTA IN.

Publicerat: september 26, 2010 i Facklig information, Förhandlingar, information
Etiketter:, ,

Den överenskommelse vi har med MTR säger följande:

3 timmar tid åter tilldelas alla anställda i samband med uniformsleveransen. En extra timme tid åter sätts in det blir en till uniformsleverans under året.

Alla anställda fick den 25/2 tre (3) timmar tid åter insatta på sina tidkonton för att vi besökte anställningskontoret och hämtade uniformen hösten 2009.

Vi fick uniformen levererad i maj/juni 2010 men MTR har inte satt in 3 timmar tid åter för detta. SEKO upptäckte problemet och nu ska MTR ha satt in dessa 3 timmar på allas tidkonton.

Dessa tre timmar ska täcka att vi hämtar uniformen på posten, tiden vi spenderar på att beställa uniformen samt besök till uniformsshoppen.

Självklart kan det vara så att vissa har längre än andra till uniformsshoppen eller posten, men tre timmar tid åter är 3 gånger så mycket tid vi fick förut, då vi gjorde allt som hade med uniformen att göra på vår fritid/våra raster.

I Uniformsshoppen kan man prova kläder och skor. Öppettiderna är ungefärliga (8-12 och 14-18 måndag-fredag) så ring 08-57861700 för att bekräfta att någon är där.

Annonser
kommentarer
  1. Hej skriver:

    Vad är tidskontot? Hur fungerar det? Som betald semester? Hur tar man ut därifrån?

  2. klubb119 skriver:

    Om du menar att ta ut tid åter, det är bara att söka 14 dagar i förväg om det är högst 5 arbetsdagar ledighet du vill ha, om det är inte jul- nyår-, påsk samt sommar och du får det garanterad. Kryssa på ledighetsansökan tid åter eller kvittnignstid som det heter officielt.

    Det är ledighet tid mot tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s