MTR TACKAR FÖRARNA FÖR HJÄLPEN I SOMMAR MED SKIT TJÄNSTER I HÖST!

Publicerat: augusti 10, 2010 i Förhandlingar, Tjänster, Uncategorized

Bana 1:

MTR erbjuder 9.30 tjänster som är dåliga, men har efter påtryckningar gjort tjänster på 8.40 som är ännu sämre än 9.30 tjänsterna. MTR har bara gjort ett halvdant jobb, de försöker inte ens göra bra tjänster.

Bana 2:

MTR har bara gjort ett tjänstepaket och är inte intresserade av att göra ett till försök. Aldrig någonsin har bara ett tjänstepaket gjorts! Raster i Nyboda, snutt-reserver och 9 timmar omlopp är MTR:s melodi.

Bana 3:

Tjänsterna är bättre än på bana 1 och 2, men vi har skickat in tvist till förbundet om kollektivavtals brott.

MTR SKÖT UPP PLACERINGEN PÅ BANA 1 OCH 2 FÖR ATT FÅ TID TILL ATT GÖRA BÄTTRE TJÄNSTER. NÄR TIDEN NU TAGIT SLUT VERKAR MTR HA BESTÄMT SIG FÖR ATT SKITA I FÖRARNA OCH GÖRA TJÄNSTEPAKET PÅ EN VECKA (!) SOM SKA GÄLLA I ETT ÅR. DET ÄR INTE SERIÖST!

/Klubbstyrelsen

Annonser
kommentarer
 1. tunnelbaneförare skriver:

  Bokstavskombinationen MTR är en sämre arbetgivare än Veolia var, – MTR saknar helt kompetens att driva tunnelbanan på ett seriöst och ansvarsfullt sätt. MTR är helt enkelt ett skämt! Det gäller nu att mobilisera alla goda krafter och bemöta detta på ett ansvarsfullt och kraftfullt sätt. Vi har helt enkelt fått en ”arbetsgivare” som saknar förmåga att ta sitt ansvar, det är mycket allvarligt och det måste sättas press på dem med alla till buds stående medel.
  MTR kan inte kriga mot förarna utan att själva i slutändan bita sig själva i svansen. Veolia gjorde bort sig, de skämde ut sig så de fick byta ut Connex mot Veolia. De här skojarna från Hongkong har inte gett ett enda positivt bidrag till tunnelbanan. Kläderna säger allt, skicka ut en ofullständig uniform i kartonger. Någon ansvarig skulle ta dem i örat och vrida om ordentligt!

 2. tutf No:1 skriver:

  Hur blir det med de av MTR utlovade personaltransporterna ?
  Bra att veta vad de har tänkt sig för lösning inför den kommande placeringen.
  Finns tex. tjänster med inkörning i Vy där väntetiden på nattbuss mot city blir upp till en timme. Viktigt är att även trafikpersonal kan ta sig till och från arbetet med rimliga restider !

 3. klubb119 skriver:

  Vi väntar fortfarande på deras förslag. Enligt avtalet, måste dem fixa personaltransporter. Om de gör inte det, kommer vi att tvista. Men det är tråkigt att de respekterar inte ingågna avtal, så båda vi och MTR skrev under.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s