Utvärdering av vår nya uniform.

Publicerat: november 3, 2009 i Uncategorized
Etiketter:,

Vi har nu börjat arbeta i vår uniform från MTR och det är först nu när vi dagligen använder den i vårt arbete som vi märker vilka brister, fel och fördelar uniformen har.

Utvärdering!

Uniformen ska utvärderas och vi jobbar just nu tillsammans med MTR för att ta fram ett utvärderings formulär som alla anställda får fylla i inom en snar framtid. Tanken är att utvärderingen genomförs när vi hunnit bära plaggen i någon vecka och att svaren kommer in i god tid innan det är dags att beställa nya plagg. På så sätt kan förbättringar/förändringar göras innan nästa uniformsleverans.

Åsikter redan nu?

Vi vet redan nu att många haft problem med t ex sina byxor och att jackfickorna inte är optimala. Ni får gärna maila och beskriva de problem ni uppmärksammat till carolin.klubb119@gmail.com eller till liljeholmen@klubb119.org. Var så informativ som möjligt och ange gärna storlek/plagg/anställningsnr. Vi träffar MTR och jobbar vidare med uniformen. Alla konkreta problem som uppstått tas tacksamt emot så att vi kan förbättra vår uniform!

Fortfarande uniformslös?

Anställningskontoret är fortfarande öppet och hanterar returer och byten av plagg. De ska även ha koll på när din uniform kommer om du fortfarande saknar en. Telefon nr är 08 562 467 27.

För SEKO Klubb 119/
Carolin Evander
Uniformsansvarig i klubbstyrelsen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s