Rösta om uniformsförslaget

Publicerat: maj 7, 2008 i Facklig information
Etiketter:
Medlemsundersökningar


Ett förslag har kommit på hur eventuellt den nya uniformen kommer att se ut som SL vill att alla som arbetar under SLs paraply ska använda. Eftesom det endast är ett förslag så vill vi att ni ger synpunkter och berättar om saker ni skulle vilja ändra på. Färgerna som får användas är Cyan, Ljusblått, Ljusgrått, Vitt och Svart.

Eftersom vi företräder endast våra medlemmar så kan ni bara lämna era åsikter om ni skriver in ert personnummer i fältet nedan. Detta så vi kan jämföra med medlemsregistret om du är medlem eller inte.

Skicka bara in dina åsikter en gång då vi kommer att misstänka att flera använder samma personnummer om vi ser att det används mer än en gång.

Självklart kommer vi att radera personnummret från kommentarerna och åsikterna innan vi visar dem för någon annan så att ingen ska kunna missbruka informationen.

Observera att bilderna kan vara ganska stora i storlek, men det är för att behålla så många av detaljerna som möjligt. Vill ni se större versioner än dessa så kommer det nästa vecka komma ut till platskontoren bilder i papper.

Det finns ingen anledning att oroa sig över hur du stavar eller gramatik. Skriv vad du tycker så gott du kan så fixar vi resten.

Om du läst ovanstående text & accepterar vilkoren klicka nedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s